If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря за всичко!!! Радвам се, че вече тона ти кам мек звучи по меко!
ЕЕ, не съм такъв човек де, то и аз като влязох във форума реагирах като теб, а друг колега като мен, но тук почти всички не сме лоши; честита придобивка и да я караш без проблеми
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
ЕЕ, не съм такъв човек де, то и аз като влязох във форума реагирах като теб, а друг колега като мен, но тук почти всички не сме лоши; честита придобивка и да я караш без проблеми
Thanks man!!! Започна да се позатопля времето,може и да се засечем из тия задръствания из родната столица и да викна по една бира или може би...
Между другото си търся някакъв касетофон за нея, че се оказа , че няма. Ако на някой му идва нещо на ум ...Нямам претенции да е нещо "супер яко" ,просто докато си пътувам към работата да мога да си пусна радио или МР3 дискове. Не искам някакви субуфери или усилватели и т.н., това не ми е приоритет в момента. Има разни други " изваждания" на дневен ред по нея.
Във форума видях няколко,но по-добре си купи новичък.
Ако имаш радио на първо време може да си вземеш една джаджа дето се слага в запалката и си слушаш записана от теб музика.После като събереш парички ще си вземеш CD.
Comment